;
+40 748 155 417 office@bloomit.ro

Site-uri de prezentare

Un site este imaginea ta in mediul online

Orice afacere ai avea, in ziua de astazi ai nevoie de o prezenta online pentru a fi competitiv si a genera vanzari.

 

Nu ajunge sa ai o pagina pe facebook sau pe alte site-uri de acel gen, este important sa ai un site de prezentare, un loc unde sa te gaseasca clientii si unde sa iti poti arata valoarea si serviciile. Si la fel de important este ca ai un site profesional, care arata adevarata valoare a companiei tale.

 

 

Ce ai de castigat daca ai un site de prezentare?

01

Ai nevoie de o carte de vizita digitala

Site-ul este cartea de vizita digitala a companiei tale. Pe site-ul tau clientii gasesc date de contact, servicii si orice alte informatii au nevoie. Crearea unui site te face vizibil pe piata.

02

Un site iti creste credibilitatea

Cand vine vorba de convingerea clientilor sa cumpere, primele impresii sunt importante. Oamenii judeca o companie si prin prisma aspectului site-ului. De aceea este important ca imaginea companiei tale sa fie corect reprezentata in mediul online.

03

Un site este deschis non-stop

Chiar daca compania ta este deschisa clientilor doar intre anumite ore si zile, site-ul tau este deschis tot timpul. Asta inseamna ca le oferi informatii tot timpul potentialilor colaboratori sau clienti.

04

Cel mai probabil competitorii tai au deja un site de prezentare

Mare pare a companiilor au deja un site. Asta inseamna ca este posibil ca si competitorii tai sa fie prezenti online. Daca iti doresti sa ramai competitiv este important sa ai o prezenta online.

05

Te ajuta sa iti cresti afacerea

Daca iti doresti sa iti cresti afacerea si sa aduci clienti noi, un site de prezentare este o strategie buna. Majoritatea companiilor care au luat aceasta decizie raporteaza faptul ca astfel a crescut numarul de clienti.

Preturi site-uri de prezentare

* Site-urile sunt realizate pe platforma WordPress. Va punem la dispozitie sute de modele din care puteti alege sau din care sa va inspirati pentru crearea unui design personalizat

* La preturile afisate nu se adauga TVA