;
+40 748 155 417 office@bloomit.ro

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Cine suntem:

bloomit – reprezinta denumirea comerciala a firmei SC BLOOM MARKETING SRL inregistrata la Registrul Comertului Bihor cu nr. de inregistrare J5/701/27.03.2018, cod fiscal 39091365, sediul social in Oradea, str. Petre Ispirescu nr. 2, bl. PB36, ap. 9, judetul Bihor.

Ce date personale colectam si de ce:

– Formulare de contact
Daca utilizati formularul de contact din pagina dedicata de contact, inregistram numele, adresa de email si mesajul trimis de dumneavoastra, cu scopul de a va putea raspunde la intrebari.
– Cookies
Daca lasati un mesaj pe site este posibil sa aveti optiunea de a salva numele, adresa de email si cookies. Aceasta optiune este pentru a avea posibilitatea sa nu mai completati din nou aceste date cand doriti sa lasati un alt mesaj.
– Analytics

Cine mai are acces la datele dumneavoastra
Dupa caz, unele date personale se pot transmite urmatoarelor categorii de destinatari:
– furnizorilor de servicii de curierat
– furnizorilor de servicii de plata/bancare

Cat timp pastram datele dumneavoastra

Daca lasati un comentariu, informatiile comentariului si metadata sunt stocate pe termen nelimitat. Acest lucru se intampla pentru a recunoaste urmatoarele comentarii, fara a le pastra intr-o lista de moderare.

Drepturile utilizatorilor asupra datelor personale

Aveti dreptul sa cereti un fisier cu informatiile si datele personale pe care le stocam. De asemenea, aveti dreptul sa cereti stergerea datelor personale inregistrate pe site. Datele si informatiile stocate din motive administrative, legale sau de securitate sunt exceptate de la cererile de stergere.

Cum ne puteti contacta:
Pentru informatii sau cereri legate de datele dumneavoastra personale, ne puteti contacta prin urmatoarele metode:
– prin email la adresa office@bloomit.ro sau telefonic la numarul: 0748 155 417

Cum protejam datele personale
Securitatea datelor cu caracter personal se face prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare si sunt stocate pe servere securizate, asigurand in acelasi timp redundanta datelor.

In ciuda masurilor de protejare a datele dumneavoastra cu caracter personal, va informam ca transmiterea informatiilor prin Internet, in general, sau prin intermediul retelelor publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute si utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru vulnerabilitatile altor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.