;
+40 748 155 417 office@bloomit.ro

Despre noi

FIECARE PROIECT FINALIZAT CU ZAMBETUL PE BUZE

Viziunea noastra este sa oferim continut original si servicii la cele mai inalte standarde

  

In ziua de astazi, cand tot mai multe companii au nevoie de o prezenta online, am creat bloom it pentru a veni in intampinarea acestei nevoi intr-un mod profesionist, bazat pe urmatoarele valori:

SERIOZITATE

Prea multe firme promit dar la final ofera servicii sub nivelul asteptat de clienti. Noi ne dorim ca ce discutam si stabilim cu clientii, sa se reflecte cat mai fidel in produsul final

PROMPTITUDINE

Daca stabilim un termen de livrare sau executie, o facem de comun acord. Asta inseamna ca amandoua partile isi asuma un angajament care trebuie respectat. Facem tot posibilul sa ne tinem de cuvant cand stabilim o data de livrare.

ORIGINALITATE

Orice proiect il tratam si abordam cu maxim devotament si astfel iti livram un rezultat final original si potrivit nevoilor companiei tale.

Valorile noastre

Pentru noi, fiecare proiect este o aventura, 

Seriozitate

prea multe firme promit dar la final ofera servicii sub nivelul asteptat de clienti. Noi ne dorim ca ce discutam si stabilim cu clientii, sa se reflecte cat mai fidel in produsul final

Promptitudine

daca stabilim un termen de livrare sau executie, o facem de comun acord. Asta inseamna ca amandoua partile isi asuma un angajament care trebuie respectat. Facem tot posibilul sa ne tinem de cuvant cand stabilim o data de livrare.

Originalitate

orice proiect il tratam si abordam cu maxim devotament si astfel iti livram un rezultat final original si potrivit nevoilor companiei tale.