;
+40 748 155 417 office@bloomit.ro

PRETURI

Te-ai hotarat ca ai nevoie de un site de prezentare si acum iti pui intrebarile importante

1. Cat costa crearea unui site?

Pretul pentru a crea un site web depinde de mai multi factori: numarul paginilor, design-ul site-ului si functionalitatile acestuia. Pe scurt, depinde de complexitatea viitorului site.
Iti punem la dispozitie trei pachete standard pentru ca tu sa vezi ce costuri vor fi. Daca proiectul este mai special si nu este acoperit de unul din pachetele noastre putem face o estimare de pret in urma unei discutii.

 

pret

2. Ce am nevoie pentru constructia site-ului?

Constructia unui site web implica trei elemente:
1. Domeniu
2. Hosting
3. Web design
Iti stam la dispozitie la fiecare pas si te indrumam in achizitiile necesare.

3. Cine imi poate face un site de prezentare?

Realizarea unui site web se face de firme specializate pe acest domeniu. Noi iti oferim serviciile de web design, consultanta si indrumare pe tot parcursul proiectului si daca doresti, suport dupa finalizarea site-ului web.

 

calendar

4. Cat dureaza constructia unui site?

Pentru ca stim faptul ca ai si alte lucruri de facut, impreuna stabilim anumite etape impartite pe diferite perioade de timp, perioade care sa nu iti dea peste cap activitatea zilnica. De la inceput vei stii in ce stadiu va fi site-ul tau de-a lungul perioadei de constructie.

 

Preturi site-uri de prezentare

* Site-urile sunt realizate pe platforma WordPress. Va punem la dispozitie sute de modele din care puteti alege sau din care sa va inspirati pentru crearea unui design personalizat

* La preturile afisate nu se adauga TVA